SZTÁRPORTRÉ

Dobrády Ákos Dobrády Ákos szép új világa mostanában sok új dologgal gyarapodott, többek között a Gatti di Amalfi formációval. Moldvai Márkkal közösen indult ez a produceri zenei banda, igyekeznek színvonalas mainstream slágereket előállítani tehetséges énekesekkel. Az első ilyen jellegű produkció Pál Dénessel karöltve már be is mutatkozott a Dal című műsorban, ez a sláger a Brave New World.

Ákos tavaly nyolc hónapot töltött Rómában, ahol nyelvet tanult, felépített szakmai kapcsolatokat énekesekkel, menedzsmentekkel. Ennek folyományaként hamarosan egy olasz énekesnővel elkészült duettjét is hallhatjuk.

A Colosseum mellett mégsem feledkezett el az itthoni teendőiről. Készíti az új albumot, rengeteget koncertezik és gyönyörű menyasszonyával a közös jövőjüket tervezik. Fontos számára a család, hiszen ő is egy olyan családból jött, ahonnan életre szóló erkölcsi értéket és lelki hátteret kapott.

Féltett kincsei nincsenek, nem ragaszkodik tárgyakhoz. A pénzzel is így van, jó, ha van, de egyáltalán nem ez mozgatja.

„Amikor először megtanulod, hogy ott ülsz a nagy házad teraszán a medencével szemben és egyedül vagy, és boldogtalan vagy, akkor azért leesik, hogy miről szólnak ezek a nagy közhelyek, amiben egyébiránt mindig ott van a nagy igazság is.”