Terecskei Rita a Sztárportréban
Terecskei Rita
2015-06-06
Takáts Tamás a Sztárportréban
Takáts Tamás
2015-06-21

Zana Zoltán

Zana ZoltanZana Zoltán, azaz Ganxsta (“Döglégy”) Zolee azt mondja, a szabadság talán a legfontosabb az életében, bár ez egy magányos dolog, mert az igazi szabadságban, amikor tényleg azt csinál az ember amit akar, elveszíti a társait, vagy a legfontosabbakat maga körül. Bizonyos fokon mindenkinek alkalmazkodni kell a környezetéhez, és akkor az már nem szabadság. Zoltán azt mondja, korábban egy Hobo dalban is feltűnt ez neki (a szabadság magányos dolog) de akkor még nem hitte el.

A Kartel 20 éves, és ennek kapcsán sok zenésztárs nyúlt egy-egy Ganxsta dalhoz, szabadon, így születtek az utóbbi hónapokban sorra az átdolgozások, újraértelmezések, vagy éppen egy teljesen új dal Ganxsta stílusban – melyek egy csokorban meg is jelentek. 

1 Comment

  1. […] Zana Zoltán, azaz Ganxsta (“Döglégy”) Zolee azt mondja, a szabadság talán a legfontosabb az életében, bár ez egy magányos dolog, mert az igazi szabadságban, amikor tényleg azt csinál az ember amit akar, elveszíti a társait, vagy a legfontosabbakat maga körül. Bizonyos fokon mindenkinek alkalmazkodni kell a környezetéhez, és akkor az már nem szabadság. Zoltán azt mondja, korábban egy Hobo dalban is feltűnt ez neki (a szabadság magányos dolog) de akkor még nem hitte el. A Kartel 20 éves, és ennek kapcsán sok zenésztárs nyúlt egy-egy Ganxsta dalhoz, szabadon, így születtek az utóbbi hónapokban sorra az átdolgozások, újraértelmezések, vagy éppen egy teljesen új dal Ganxsta stílusban – melyek egy csokorban meg is jelentek.  Forrás: sztarportre.hu Zana Zoltán […]