SZTÁRPORTRÉ

Völgyesi Gabi Molnár SzabolccsalVölgyesi Gabi a Sztárportréban: „Az alapvető dolgok már letisztultak az életemben, és ez nálam érdem, mert sokáig kínlódtam azzal, hogy sok mindent szerettem volna egyszerre csinálni.”

Az énekesnő és családja nemrég részt vett egy televíziós sorozatban, amely a mindennapjaikba engedett bepillantást: „Leginkább arra helyeztük a hangsúlyt, hogy azokat a részleteket mutassuk meg, amik konfliktushelyzetek tudnak lenni egy házaspár életében, akiknek van két kis gyermeke, és mellesleg az anya néha szenved attól, hogy az ambíció szétfeszíti…” Gabi elmondta, hogy ez a műsor neki összességében terápiás jellegű volt.

„Én régen nagyon zaklatott tini voltam, aki kereste a rendet az életében, és sokszor nem találta. Be is gyűjtöttem sok-sok tüskét. Amit akarok az élettől, az mindenképp összefügg a gyerekeimmel, a férjemmel, a családommal, és a kiterjedt rokonsággal, illetve akiket én nagyon szeretek. Mit akarhatnék az élettől: Azt, hogy én velük sokáig, egészségben, boldogságban együtt legyek.”