SZTÁRPORTRÉ

Vásáry AndréÁllandó pörgésben él, nyáron van egy kis ideje a pihenésre, és már most szinte tele a naptára Vásáry Andrénak. Televíziós forgatásokon, interjúkon és önálló koncerteken is feltűnik. Ehhez a rengeteg munkához elengedhetetlen a jó fizikai erőnlét, és André, mint színpadi ember kötelességének tartja, hogy jó kondícióban álljon a közönség elé. Ezért jógázik és személyi edző is segíti.

Az életével elégedett, hiszen azt csinálja, amit szeret, meg is él belőle, olyan emberek veszik körül, akikre számíthat. Ennek ellenére örök elégedetlenkedő. Ha túl van egy munkán, azonnal a következő feladatra koncentrál. A színpadon mindig profi férfiszoprán a hétköznapi teendőket nehezen viseli, és elmondása szerint ezekre alkalmatlan is. „Ma például telefonon kellett ügyet intéznem, tehát nem is kellett elmennem, de én ledöbbentem, hogy mennyire körülményes minden…”

Rengeteget dolgozik külföldön, úgy, hogy külföldi menedzsmentje nincs. Legutóbb Franciaországban, Lyon-ban és környékén, majd Washingtonban turnézott.

Amikor országos ismertségre tett szert, a menedzsment részéről voltak olyan ötletek, elvárások, hogy miként viselkedjen, miket énekeljen, de ő a legelején megmondta, hogy mi az, amibe nem hajlandó belemenni. Utólag is örül, hogy akkor ezt így intézte, mert emiatt azóta sem kell megjátszania magát.

Ősszel nagy dobásra készül, ami óriási meglepetésnek ígérkezik, hiszen André is csak annyit árult el, hogy egy olyan oldalát fogja megmutatni, amire senki nem számít! Kíváncsian várjuk!

 /Fekete Timi/