SZTÁRPORTRÉ

ZOLA a Sztárportré vendégeUjvári Zoltán Szilveszter ZOLA nem egy törtető alkat. „Sosem voltam olyan típus, akinek ha van egy célja, egy elképzelése, akkor azért mindig mindent görcsösen megtesz… Én nem. Ha kell, hagyom a fenébe, járok egy másik úton – lehet, hogy az hosszabb lesz, és kerülőút, de inkább akkor arra megyek.”

A zenész, műsorvezető azt mondja: „A jelek alapján utat te választasz, de tök mindegy, hogy mit választasz ki, az úgyis meg van már írva. Nyilván az ember választ, de ugyanakkor téged is dróton rángat a sors.”

ZOLA csapatban és szólóban is játszik: „Amit a New Level Empire Zenekarral csinálunk, az trendi. Amit szólóban csinálok, az nem követ trendeket, az nem trendi, az egy önkifejezés, az egyfajta L’art pour l’art… Gyerekkorom óta álmom, hogy ezt az akusztikus dolgot megcsináljam, és ha valakinek ez tetszik, akkor az nekem már egy plusz töltet.”

Konzervatív, lázadó, vagy provokátor? Vagy mind egyszerre? „Abból éltem elég sokáig, és abból élek a mai napig, hogy az emberekhez úgy kell hozzá állni, szólni, hogy egyrészt legyen szórakoztató, másrészt legyen benne valami figyelemfelkeltő… Volt olyan sokszor, régen, amikor azt a diszkós műsort forgattuk, hogy olyan sok ember került hülye helyzetbe amikor én beszélgettem velük, de én csak adtam alájuk a lovat…”