Tóth Szabi (Sugarloaf)
Tóth Szabi (Sugarloaf)
2015-05-30
Zana Zoltán
2015-06-14

Terecskei Rita

Terecskei Rita a Sztárportréban

Terecskei RitaTerecskei Rita a Zanzibár Zenekar énekesnője azt mondja, ha róla van szó, akkor néha egy kicsit nehezen mond ki dolgokat, ettől függetlenül a személyes megbeszélést szereti, azt ha látja is közben a másik reakcióit.

Az előző év végén visszatért Nagy Gábor “Gabszi” a Zanzibár Zenekarhoz, azóta újra együtt áll a színpadon a csapat több slágerét is jegyző Gabszi, és további három alapító tag: Terecskei Rita, Kovács András Donát és Steklács Miklós.

A Sztárportréban Rita részletezi az ezzel kapcsolatos érzéseit: “Egyszer csak jön egy örvény, te állsz az alján, beszippant, utána először lehúz, azután kiköp. Először az örvény lehúzott, ez volt amikor egy darabig ágáltam az ellen, hogy megint a Gabszival együtt… Azt gondolom, hogy minden a helyére került.”

1 Comment

  1. […] Terecskei Rita a Zanzibár Zenekar énekesnője azt mondja, ha róla van szó, akkor néha egy kicsit nehezen mond ki dolgokat, ettől függetlenül a személyes megbeszélést szereti, azt ha látja is közben a másik reakcióit. Az előző év végén visszatért Nagy Gábor “Gabszi” a Zanzibár Zenekarhoz, azóta újra együtt áll a színpadon a csapat több slágerét is jegyző Gabszi, és további három alapító tag: Terecskei Rita, Kovács András Donát és Steklács Miklós. A Sztárportréban Rita részletezi az ezzel kapcsolatos érzéseit: “Egyszer csak jön egy örvény, te állsz az alján, beszippant, utána először lehúz, azután kiköp. Először az örvény lehúzott, ez volt amikor egy darabig ágáltam az ellen, hogy megint a Gabszival együtt… Azt gondolom, hogy minden a helyére került.” Forrás: sztarportre.hu Terecskei Rita […]