Náksi attila a Sztárportréban
Náksi Attila
2015-08-09
Sütő Enikő
Sütő Enikő
2015-08-23

Takáts Eszter

Takács EszterTakáts Eszter életében a Kirschner Péterrel megalapított Beat Band (Takáts Eszter Beat Band) új távlatokat nyit: “Kiforrhatok mint előadóművész. Nincs az, hogy egy színpadi helyzetben diszkomfortosan érzem magam, és nem jön ki belőlem az állat – mert valami más jár a fejemben mondjuk -, hanem tudok koncentrálni a közönségre, a dolgaimra.” Eszter elmondta, hogy a koncerteken az is előfordul néha, hogy a közönségből kinéz magának valakit, és azon az előadáson neki is énekel.

Arra a kérdésre, hogy mások tudnak-e olyan hatással lenni rá, hogy például egy szokását is megváltoztassa, a dalszerző énekesnő azt mondja: “Hirtelen, vagy random is tudok kapni egy olyan benyomást valakitől, hogy egy hűha élményem lesz, vagy egy epifániám…”

Takáts Eszter a Sztárportréban elmondta, régen sokkal jobban igyekezett beilleszkedni, megfelelni. Most is fontos neki a mások véleménye, de mára már stabilabb olyan szempontból, hogy vállalja, nem mindenkinek lehet kedvelhető, és az nem tragédia. “Mindenkinek más ízlése van, és tiszteletben tartom más véleményét és ízlésvilágát.”

 

Comments are closed.