SZTÁRPORTRÉ

Takács EszterTakáts Eszter életében a Kirschner Péterrel megalapított Beat Band (Takáts Eszter Beat Band) új távlatokat nyit: „Kiforrhatok mint előadóművész. Nincs az, hogy egy színpadi helyzetben diszkomfortosan érzem magam, és nem jön ki belőlem az állat – mert valami más jár a fejemben mondjuk -, hanem tudok koncentrálni a közönségre, a dolgaimra.” Eszter elmondta, hogy a koncerteken az is előfordul néha, hogy a közönségből kinéz magának valakit, és azon az előadáson neki is énekel.

Arra a kérdésre, hogy mások tudnak-e olyan hatással lenni rá, hogy például egy szokását is megváltoztassa, a dalszerző énekesnő azt mondja: „Hirtelen, vagy random is tudok kapni egy olyan benyomást valakitől, hogy egy hűha élményem lesz, vagy egy epifániám…”

Takáts Eszter a Sztárportréban elmondta, régen sokkal jobban igyekezett beilleszkedni, megfelelni. Most is fontos neki a mások véleménye, de mára már stabilabb olyan szempontból, hogy vállalja, nem mindenkinek lehet kedvelhető, és az nem tragédia. „Mindenkinek más ízlése van, és tiszteletben tartom más véleményét és ízlésvilágát.”