SZTÁRPORTRÉ

Sütő EnikőSütő Enikő nem akart modell lenni, az volt a célja, hogy felelősségteljes munkája legyen, mégis célirányosan sodródott a modellszakma felé. Kamaszként eltökélte, hogy jogász lesz, bár szíve mélyén színésznő szeretett volna lenni. Hamar felismerte, hogy a színházi pálya nem neki való, ugyanis nem bírja a kiszolgáltatottságot.

Enikő tisztában van azzal, hogy rá és a többi modellre is mintaként tekintenek, ezért a pozitív dolgokra szeretné felhívni a figyelmet, és a fiataloknak is ezt tanítja. „Mindig a tegnapi önmagadhoz hasonlítsd magad.”

Ő maga január óta tart médiaböjtöt. „Nagyon erősnek és nagyon tudatosnak kell lenni, hogy ne zökkenjen ki az ember gondolatilag és ne rántódjon le.”

Ennek a pályának a jellemzője, hogy folyamatos a változás, vannak bizonyos trendek, mind kinézetben, mind testsúlyban. Az is megfigyelhető, hogy az emberek nem vágynak a tökéletes szépségre, mégis mostanában egyre jobban törekednek arra a nők, hogy tökéletesek legyenek, véleménye szerint ez probléma, ami összezavarodást okozhat.