SZTÁRPORTRÉ

St MartinSt. Martin saját bevallása szerint sok mindenben változott az elmúlt évek alatt, most már nem maximalistának vallja magát, hanem optimalistának. Egyre többször kel korán, mert a nagyon jó ötletek, gondolatok ilyenkor élnek benne a legjobban, amiket rögtön papírra is vet.

 A tizenkilencedik lemezénél azt gondolta, hogy élete legjobb lemezét írta meg, majd a huszadikat úgy nevezte: életem legjobb lemezének a párja. Most úgy döntött, hogy megadja magát a közönség sokszoros kérésének és egy pánsípos albummal jelentkezik, melynek címe: St. Martin & a Syrinx.

 St. Martin - sztárMivel a koncertjeinek mindig különleges helyszínt választ – legutóbb az Aggteleki Cseppkőbarlang, vagy az Esztergomi vár – a rajongóknak most sem okoz csalódást. A december 28-án, 19 órakor megrendezésre kerülő 20. jubileumi lemezbemutató koncert helyszínéül a Budapesti Kongresszusi Központot választotta, ahová szervezett buszjáratok indulnak különböző vidéki városokból.

 

Különlegességekben nem lesz hiány, erről szimfonikus zenekar, a Bartók Béla Kamarakórus és az est házigazdája Straub Dezső színművész is gondoskodik.

Természetesen meglepetés vendégek is szép számmal részt vesznek a koncerten, amire a jegyek elővételben már kaphatók.