SZTÁRPORTRÉ

Soma Mamagésa

A szeretet magától áramló folyam, vagy nekünk kell eldönteni, hogy szeretni fogunk valakit a hibái ellenére? Milyen formái, nyelvei vannak a szeretetnek? Miért jobb az együttérzés, mint a sajnálat?

Soma Mamagésával beszélgettünk a szeretetről, a párkapcsolatban megélhető szabadságról és arról, hogy szerinte milyen hatással lehetnek a tetteink az életünkre, hogyan találhatjuk meg az egyensúlyt a házasságban. Saját szavai szerint a harmonikus párkapcsolatban boldogabb: „egyszerűbb, boldogabb és lényegre fókuszáltabb az életem, évek óta egy monogám periódusban vagyok”.

Megtudtuk, hogy volt idő, amikor saját szavaival mondva sunyi tapstolvaj volt, de ma már ő biztat erre másokat, és azt is, hogy „életem végére szégyentelenné akarok válni, vagyis semmiért nem szégyellni magam, ami van, vagy történt”.

Gyöngyi arról is mesélt, hogy hónapokat töltött azzal, hogy kijárt egy tóhoz és hosszú órákig „nézte a vizet”. Azt, hogy ezt miért tette, erre mit reagált a férje, és ennek mi köze a feltétel nélküli szeretethez, elmondja videós interjúnkban.