SZTÁRPORTRÉ

Mahó AndreaMahó Andrea szerepálma megvalósult. A színésznő, énekesnő, szinkronszínésznő aludni is nagyon szeret, jó nagyokat. Lehetséges befolyásolni azt, hogy az ember alvás közben mit álmodjon – mondta Andrea -, hozzátéve, hogy neki nem sűrűn szokott sikerülni. Elmesélt egy álmot, amit nemrég látott: „Két szikla, közötte kifeszítve egy kötél. Én, mint kötéltáncos, egy rúddal sétáltam ezen a kötélen, és alul mindenféle szörnyek voltak, akik el akartak engem kapni – azt nézték, hogy mikor vétem el a lépést. Mentem óvatosan, koncentrálva, és egyszer csak megcsúszott a lábam… Éreztem, hogy fentről valaki megfog, és sikerült átjutni a túloldalra.”

Amik még a beszélgetésben felmerültek:

„Minden emberben van olyan dolog, amit lehet szeretni, csak időigényes, hogy felfedezzük mi az. Ha bizalommal állunk a másikhoz, akkor előbb utóbb kijön, nem tudja magában tartani.”

„A boldogságot és az örömöt olyan szinten tudjuk megélni, amit lehet, hogy egy csomó ember még soha nem tapasztalt, de ez azzal jár együtt, hogy ha valami fáj, akkor az nagyon fáj. Azt lehet csinálni, hogy lecsökkenteni a fájdalomnak az idejét, hogy ne fájjon egy hónapig, csak mondjuk egy hétig. Le kell menni, meg kell élni, és minél gyorsabban kijönni belőle.”