SZTÁRPORTRÉ

Király ViktorKirály Viktor azt mondja, ő nagyon szívesen meghallgat másokat, de nagyon sokszor el kell engedni mások véleményét, mert túl sokat tud kapni az ember, és mindegyik különböző.

Elkészült az első olyan lemez, amit Viktor igazán a sajátjának érez: „Voltak kisebb-nagyobb segítségeim, de ez a lemez tényleg úgy készült el, hogy otthon a zongoránál ültem, és az elejétől a végéig, a dallamvezetést, a zongoraharmóniákat, a szöveget, a hangszerelést otthon csináltam a kis stúdiómban.”

Tudatos optimista: Nyilvánvalóan minden zenész életében kell, hogy legyen egy kis szomorúság, mert különben nem tud szerezni, de amúgy ez a fogalom nálam nem működik – mondja. Volt nagyon rossz időszak, amikor nem találta a helyét, és toporgás volt: „Amikor a gimnáziumot befejeztem, akkor tudtam, hogy színpadon akarok lenni, csak azt nem tudtam, hogy pontosan milyen formában. Elmentem egy színész iskolába, az arra volt jó, hogy rájöjjek, nem akarok színész lenni, mert önmagamat akarom adni. Ekkor jöttek a problémák, hogy elpazaroltam egy csomó időt…”

Édesanyai tanácsra, mielőtt visszamegy Amerikába, és elhelyezkedik egy stúdióban, utolsó esélyként próbálta meg a Megasztár versenyt, amit megnyert.

A testvérek: Viktor, és ikertestvére Benjámin, pontosan 1 évvel, 1 hónappal, és 1 nappal érkeztek Linda nővérük után. Elsőként Benjámin, 10 perccel később Viktor. „Gyerekkorunkban nagyon szeparáltuk egymást, én az ikertestvéremmel lógtam, Linda pedig egyedül, vagy az ő barátaival. Lindával akkor lett közös témánk, amikor én is nagyon elkezdtem zenélni – azóta vagyunk nagyon közel.” A testvérek ritkán, de találkoznak a Los Angelesben élő féltestvérükkel is, ő Dávid Király – meséli Viktor. „Egy tipikus deszkás forma, mindig bő gatyában, bő pólóban. Van 3 gyönyörű lánya, és a mai napig deszkázik – egy örök fiatal.”