SZTÁRPORTRÉ

Kecskés Tibor KefírUdvarlás téren elkényeztetettnek érzi magát Kecskés Tibor Kefir.

Nem szeret és nem is tud a klasszikus értelemben udvarolni. Mivel tizennyolc éves korától színpadon áll, a lányok voltak azok, akik megtalálták őt, így nem is szokott hozzá az udvarláshoz.

Társra szüksége van, a hétköznapokon szereti boldoggá tenni párját. Eddig négy komoly kapcsolata volt, mind a négy egy kicsit előrevitte. Szerinte a hűség nem egy tulajdonság, hanem döntés. Nem bánt meg semmit, minden úgy volt jó, ahogyan történt.

„Az életvitelem, egyáltalán ami a hírnévvel, a színpaddal, az utazásokkal, az éjszakázásokkal jár, az nagyon sok lánynak szimpatikus. És nyilván a barátnőimnek is szimpatikus volt az első perctől. Amikor viszont már szorosabbra fűződik a viszony, és már tulajdonképpen feleségként él mellettem, akkor meg már pontosan ez a dolog nem szimpatikus.”

De az élete a színpad, és ezt senki kedvéért nem adná fel. Egyre többet foglalkozik a házasság és a család gondolatával. Álmaiban nagy lagzi szerepel, nagyon jó zenekarral, később egy Budapest melletti családi ház, amiben a kisfia és kislánya szerető apukája lehet.

/Fekete Timi/