Miller Zoltán
Miller Zoltán
2015-07-28
Náksi attila a Sztárportréban
Náksi Attila
2015-08-09

Galambos Dorina

Galambos Dorina

Galambos Dorina a Sztárportré vendégeGalambos Dorina már 4 éve a legjobb barátnőjével, Péterfi-Nagy Évivel elindította Unokáink is főzni fogják! címmel gasztro videóblogját. A cél, hogy rávegyék a fiatalokat: Ragadjanak fakanalat, és bizonyítsák be, hogy nem kell mesterszakácsnak lenni, hogy valami nagyszerű kerüljön asztalra.

Dorina és férje, Pély Barnabás a hétköznapokon a kiegyensúlyozott étrend híve, azaz változatosan és mértéktartóan étkeznek. Az énekesnő azt mondja, ő is a zenésztársától tudja, (aki személyi edző is) hogy 70 százalékban  az határozza meg a testalkatunkat, hogy mit eszünk, és 30 százalékban a sport.

Galambos Dorina életében jellemzőek a végletek: A fő projekt a Mrs. Columbo zenekar, ahol két lánnyal és egy fiúval elegáns és improvizációval tűzdelt populárisabb műfajt játszanak. Itt kiélheti a benne rejlő dívát.  A másik véglet a River of Lust zenekar, ami egy rock trió, itt Dorina megmutathatja vadabb énjét: “Hangos, rock zene van, rázom a hajam, üvöltözhetek, és kis klubokban teljesen más embereknek játszunk.”

Amikor pedig éppen nem zenél, főz, ami nézhető is: uffblog.hu

Comments are closed.