SZTÁRPORTRÉ

Egri Péter sztárEgri Péter, a Mystery Gang frontembere tele van tervekkel és tudásszomjjal, a művészet minden területe érdekli.

Az értelmiségi családból származó Péter nem tudja, hogy a Rock ‘n‘ Roll iránti rajongását és elkötelezettségét honnan örökölte, de azt tudja, hogy szeretne örökül hagyni egy kis részt magából az elkövetkező generációnak.

„…vagy lemez formájában, vagy egy film formájában, vagy képzőművészeti, vagy irodalmi formában… vagy egy tánc, de mindenképpen a művészetek felhasználásával valamit a következő generációknak szeretnék tovább örökíteni…”

A Rockabilly magyar helytartója minden nőben meglátja az istennőt, és azt, amitől valaki egyedi és gyönyörű. A kísértéseket néha nehezen bírja, de megfelelő kultúrával és intelligenciával az ember minden életszakaszában ki tudja választani, hogy hogyan éljen – mondja.

Egri PéterNem álmodozik, gyerekkora óta kivetíti fejben azokat a dolgokat, amiket szeretne elérni. A pontosan, százszázalékosan elvégzett munkában hisz. Akik közelebbről ismerik tudják, hogy maximalista és életigenlő típus.

Barátjával, Singerrel, aki szintén a Mystery Gang tagja, megmaradtak olyan lelkes és a műfaj iránt elkötelezett kamaszoknak, akik iskola után a foci és a haverokkal való lógás helyett inkább mindig gitározni mentek.

Egri Péter olyan személyiség, aki magas hőfokon ég, megperzseli maga körül az embereket, ez az energia teszi egyedivé a Mystery Gang koncerteket is.

 /Fekete Tímea/