SZTÁRPORTRÉ

Denny BlueDanny Blue mentalista művészetében kiemelkedő memóriát, emberismeretet és manipulációs képességeket vet be nézői szórakoztatására, és ezt a műsorban is bemutatta.
De mélyebb gondolatokkal indult a beszélgetés. Danny vajon a becsapás embere, vagy inkább, ahogy ő fogalmaz, előrébb gondolkodik pár lépéssel a nézőinél? Észre tudjuk-e venni azt, hogy épp befolyásolás alatt vagyunk? Milyen külső jelei vannak a hazugságnak?
A mentalista állítása szerint szinte hírek nélkül él, mert, ahogy mondja „annyi dolgom van, hogy ezek nem szabad, hogy eltereljék a figyelmemet egy pillanatra sem”. Például külföldi karrierjét is tervezi a rengeteg fellépése mellett, de emberismereti tréningeket is tart azért, mert „jobban kéne tudnunk, ki akar jót vagy rosszat nekünk, és jobban átlátni a hazugságok tengerén”.
Olyan jótanácsokat adott, amelyeket érdemes hétköznapi életünkben is alkalmazni. Szerinte például ha valaki egyszer hazudik, többször is fog és ezzel kalkulálnunk kell. A pletykálással kapcsolatban is van egy hihetetlen bölcs tanácsa.
A műsor végén Molnár Szabolcs műsorvezetőt vitte bele egy olyan trükkbe, amin biztosan hosszú órákig lehet gondolkodni: vajon mit és hogyan csinált a mentalista, hogy úgy tűnjön előre kitalálta „áldozata” gondolatait? Érdemes megnézni!