SZTÁRPORTRÉ

Aranyosi PéterAranyosi Péter nem tartja magát humoristának, neki a nagy elődök voltak a humoristák, akikre annyira felnézett. Ő csak egy ember, aki dumál. Érzékeny ember, könnyen megbántódik kis dolgokon is, és nehezen lendül át a sérelmeken, de ezt a Rák jegyének tudja be, mint ahogyan azt is, hogy imádja a barátait, ő az, aki rendszeresen „összerántja” a társaságot.

Két rossz szokása van, egyik a kóla, de próbálja korlátozni a fogyasztását napi fél literre. A másik, a legrosszabb szokása a mozgáshiányos életmód. Semmiféle sportot nem űz, neki az a fitness, ha kijár a kertjébe kicsit kapálgatni, kicsit füvet nyírni.

Magát depressziósnak tartja, mégpedig olyan fajta depressziósnak, aki pörög teljes erőből, dumál, csak hogy ne legyen körülötte csend. „Tehát magammal nem akarok maradni, inkább felmegyek a színpadra és akkor kitombolom magamat.”

Egy jó tulajdonságára azonban fényt derít: Nagyon gondoskodó családapa, aki mindig bevásárolni jár és ezt imádja is. Több áruházlánc feltehetné őt az emblémájára, mert rendszeresen jár, és mindig tudja, hogy mi az ami akciós.

2 válasz

  1. Visszajelzés: Peter Smith