SZTÁRPORTRÉ

Lajtai Kati a SztárportrébanLajtai Kati: „Amikor az ismertség eléri az embert, akkor olyan, mint ha hirtelen egy óriási partiban lenne, és mindenki rá figyelne. Ha siker van, akkor egy olyan óriási pozitív önbizalom löketet kap az ember, hogy az életének más területein is kicsit szárnyra tud kapni.”

A Crystal Zenekar 2000-ben robbant be a köztudatba, mondhatni egy csapásra, miután Michael Flatley megkedveltette egy show műsorral hazánkban ezt a hangulatot: „Akkor kiderült, a nagyközönség és a kiadók számára is, hogy ez nagyon kedvelt, és sikeres vonal, világ, hangulat – az ír népzene, és az a tánc is.

Kati beszélt arról az időszakról, amikor még albérletben lakott a barátnőivel, osztálytársakkal, és közben beindult a Crystal szekere. Ekkor még friss jogosítvánnyal, egy trabanttal közlekedett, sőt olyan is volt, hogy a teljes zenekar ezzel a kis autóval ment egy élő koncertre.

A Crystal Zenekarnak azóta már vége, és nem is várható folytatás. Kati viszont jelenleg a Budapest Voices énekegyüttes tagjaként áll a színpadon, sőt a konferancié szerep is most nála van. Talán egyszer megérik az is, hogy szólóban áll majd a színpadra – de ha minden így maradna, ahogy most van, ő akkor is boldog – mondja.

Színpadon legközelebb a Budapest Voices március 12-én az A38 Hajón.