Vastag Csaba
Vastag Csaba
2015-06-28
Zoltán Erika a Sztárportréban
Zoltán Erika
2015-07-12

Árpa Attila

Árpa Attila

Árpa Attila a SztárportrébanÁrpa Attila azt mondja az Argo 2. népszerűsítésénél a szájpropaganda a legnagyobb erő: Ha valaki látta a filmet, és elmondja a munkahelyén, vagy a baráti körében, hogy nézzétek meg, mert ez egy jó film, annál értékesebb reklám nincs.

A legtöbb marketing fogást a néző ma már átlátja, és rájön, hogy ez csak egy újabb trükk, hogy be akarjon csábítani. Ezek ma már inkább az ellenkező hatást váltják ki. Az Argo 2. esetében az előzetesekben bíztunk, és a hír értékben, hogy létezik, létre jött, és a mozikban látható.

A Sztárportréban Árpa Attila megmutatta új tetoválásait, és elmondta végre hazaért, azzal foglalkozik amit igazán szeret: Kamera előtt, kamera mögött – filmkészítés -, itthon, külföldön, nagy produkciókban, saját kis filmekben.

1 Comment

  1. […] Árpa Attila azt mondja az Argo 2. népszerűsítésénél a szájpropaganda a legnagyobb erő: Ha valaki látta a filmet, és elmondja a munkahelyén, vagy a baráti körében, hogy nézzétek meg, mert ez egy jó film, annál értékesebb reklám nincs. A legtöbb marketing fogást a néző ma már átlátja, és rájön, hogy ez csak egy újabb trükk, hogy be akarjon csábítani. Ezek ma már inkább az ellenkező hatást váltják ki. Az Argo 2. esetében az előzetesekben bíztunk, és a hír értékben, hogy létezik, létre jött, és a mozikban látható. A Sztárportréban Árpa Attila megmutatta új tetoválásait, és elmondta végre hazaért, azzal foglalkozik amit igazán szeret: Kamera előtt, kamera mögött – filmkészítés -, itthon, külföldön, nagy produkciókban, saját kis filmekben. Forrás: sztarportre.hu Árpa Attila […]